Côtes du Rhône

Boissy les Gres Bleus Rhône Villages 2018

Boissy les Gres Bleus Rhône Villages Plan de Dieu heeft een dieprode kleur met paarse reflecties. Een complexe geur met aroma's van rijp, rood fruit en jam. Een wijn met een volle body en een zeer goede balans tussen de fruitigheid en kruidigheid.

Mur-Mur-Ium Le Retour ac Ventoux 2020

Domaine Mur-Mur-Ium Le Retour heeft in de neus aroma’s van rood fruit, zwarte kersen en viooltjes. In de mond sappig en fruitig, de wijn wordt gekenmerkt door smaken van cassis en kruiden.

Mur-Mur-Ium Cuvée Anne ac Ventoux

Mur-Mur-Ium Cuvée Anne ac Ventoux is dieprood van kleur, in de neus complex en intens en fruitig. Tonen van kruiden en venkel komen naar voren.

Vacqueyras Reflets de L'ame Fontaine du Clos 2016

Vacqueyras Reflets de L'ame Fontaine du Clos heeft een robijnrode kleur met paarse tinten. In de neus komen zwarte bessen, aardbeien en frambozen naar voren met een bosrijk karakter, met aroma’s van nootmuskaat en karamel.

Domaine Palon Gigondas 2018

De geur van Domaine Palon Gigondas biedt heerlijk warm fruit, met nuances van Provençaalse kruiden. De smaak is hartverwarmend rijk en complex. Een grote wijn.

Saint Joseph Rouge Terroir de Granit Guy Farge '15

Terroir de Granit toont op perfecte wijze de identiteit en het karakter van Saint Joseph. Flesprijs

Chateauneuf-du-Pape Jerome Quiot 2018

De rode Chateauneuf-du-Pape van Jerome Quiot is een blend van 75% Grenache en 25% Mourvedre. Het is een krachtige en volle wijn met zeer veel concentratie dankzij een lange inweking van de druiven voor de gisting. Prijs per fles

Over ons Partners