Elzas

Wolfberger Pinot Blanc Signature 2022

Wolfberger Pinot Blanc Signature heeft een mooie lichtgele kleur, gekenmerkt door een intense neus met tonen van verse hazelnoten en witte bloemen. De smaak is soepel en heerlijk drinkbaar met een goede finish.

Wolfberger Muscat Signature 2022

Wolfberger Muscat Signature met een kleur van goud geel, gekenmerkt door een neus van vers gekneusde druiven, en subtiele muskaat. De smaak is soepel en fris met een langdurig aroma in de finale.

Wolfberger Pinot Gris Signature 2022

Wolfberger Pinot Gris Signature heeft een goud gele kleur, gekenmerkt door een neus met aroma's van witte bloemen, hints van noten en geroosterd brood.

Wolfberger Riesling Signature 2022

Wolfberger Riesling Signature heeft een lichtgele kleur met groene tinten. In de neus, pittig met citroen en bloemen. Deze Riesling is een droge wijn met een zeer fris karakter.

Wolfberger Gewurztraminer Signature 2022

Wolfberger Gewurztraminer Signature heeft een mooie gele gloed, gekenmerkt door een expressieve neus, ontwikkelt kruidige tonen van peper en kruidnagel.

Wolfberger Pinot Noir d'Alsace 2022

Robijnkleurige Wolfberger Pinot Noir d'Alsace die een grote aromatische intensiteit op de neus toont met aroma's van rood fruit, zoals aardbei, framboos en kersen. Op het palet zijn de tannines zacht en aanwezig.

Famille Hugel Gentil 2022

Famille Hugel Gentil heeft lichte tonen van rijpe gele peer in de neus. Het smaakpalet komt met frisheid ondersteund door een zeer lichte mousse.

Famille Hugel Pinot Blanc Classic 2022

Famille Hugel Pinot Blanc Classic heeft in de geur indrukken van citrus, groene appel, witte bloemen en limoen. In de smaak heeft hij frisse zuren, veel wit fruit en een lichte kruidigheid.

Famille Hugel Pinot Gris Classic 2020

Famille Hugel Pinot Gris Classic heeft tonen van rijp wit fruit, zoals appel, peer, maar ook tonen van bloemen, citroenschil en passievrucht. De smaak is in balans en heeft mooie smaken van tropisch fruit en kruiden.

Famille Hugel Riesling Classic 2020

Famille Hugel Riesling Classic is met een levendig bouquet van bloementonen. Licht, en hoogst verfijnd met frisse zuurtonen. De aroma's van citrus, appel en bloemen zijn duidelijk op te merken.

Famille Hugel Gewurztraminer Classic 2021

Famille Hugel Gewurztraminer Classic is een zeer fruitige wijn met florale tonen en kruidige accenten. Smaken van kardemom, gember, mango, passiefruit, rozen en jasmijn.

Wolfberger Hengst Grand Cru Pinot Gris 2018

De Pinot Gris Grand Cru Hengst laat een mooi goud gele kleur zien met zilveren tinten. Een verfijnde neus met tonen van honing. Soepel op het palet, goed in balans met smaken van toast en een lange afdronk.

Julien Schaal Pinot Noir 2022

Julien Schaal Pinot Noir Kaleidoscope heeft een donkerrode kleur. De wijn geeft tonen van kersen, cassis en bramen weer met hints van vanille.

Julien Schaal Riesling Grand Cru Kastelberg 2021

Julien Schaal Riesling Grand Cru Kastelberg heeft elegantie en een compact bouquet. Complex, mineralig en met tonen van citroen. De wijn heeft een aangename zuurgraad en een hoog bewaarpotentieel. De wijn kan 20 - 25 jaar bewaard worden.

Julien Schaal Gewurztraminer Grand Cru Kaefferkopf

Julien Schaal Gewurztraminer Grand Cru Kaefferkopf is een volle wijn met body. Het geeft smaken weer van lychee, zoete specerijen en rozen. Een heerlijke wijn met frisse zuren en een lange afdronk.

Julien Schaal Riesling Grand Cru Schoenenbourg 21

Julien Schaal Riesling Grand Cru Schoenenbourg heeft tonen van citrusvruchten met hints van honing. Een geconcentreerde wijn met lengte.

Cremant d'Alsace Wolfberger Chardonnay

Cremant d'Alsace Wolfberger Chardonnay toont alle finesse en verscheidenheid van de Chardonnay, door zijn aromatische subtiliteit en dit delicate en fruitige bouquet. De kleur is een geweldig heldergele toon.

Over ons Partners